Príďte si pochutnať na talianskych špecialitách

Autor: Gemerland <redakcia(at)gemerland.sk>, Téma: Spravodajstvo, Zdroj: Spojená škola, Rimavská Sobota, Vydané dňa: 16. 02. 2009

Spojená škola v Rimavskej Sobote organizuje v spolupráci s firmou NOWACO v dňoch 23. – 27. februára prvý ročník Týždňa talianskej kuchyne. V zariadeniach Junior Komplex a Čierny Orol si budete môcť pochutiť na polievke MINESTRA, toskánskom kurčati, plodoch mora, zapekanom lasagne či tiramisu.

Minimálne dva dni bude hosťujúcim kuchárom víťaz Incheba Gastro Cup Martin Kovarský (na snímke). Cieľom akcie je oboznámenie žiakov s typickými jedlami špičkovej európskej kuchyne, ich príprava, obohatenie ponuky pre mesto, zviditeľnenie aktivít školy.

kuchyna
Spojená škola v rámci svojich aktivít pravidelne organizuje týždeň slovenskej, maďarskej kuchyne i racionálnej výživy. Prekvapenia chystá tiež na júnové medzinárodné podujatie Spoločne v EÚ – Dni porozumenia, ktorého súčasťou bude Slovenský večer s typickými slovenskými špecialitami.
kuchyna1